Καμίνης: Στον Θεοδωράκη αναφέρεται η Γεννηματά όταν μιλάει για προσωπικές στρατηγικές- ΒΙΝΤΕΟ

“Στο Κίνημα Αλλαγής συναντούνται πολλές προσωπικότητες και τάσεις. Θα υπάρχουν κάποιες παλινδρομήσεις. Ειδικά για την κίνηση του κ. Παπανδρέου να επισκεφθεί τον κ. Κοτζιά και τον κ. Τσίπρα, μας είχε ενημερώσει στο πολιτικό συμβούλιο και δεν υπήρχε καμία αντίρρηση. Δεν βρίσκω αιτία να υπάρχει διαφωνία” δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις της κ. Γεννηματά ανέφερε ότι “Ποιος σας είπε ότι η κ. Γεννηματά αναφέρεται στον κ. Παπανδρέου; Υπάρχει μια πολυφωνία αυτή τη στιγμή, την έχουμε δει. Η πολυφωνία κάποια στιγμή πρέπει να σταματάει. Και από τον κ. Θεοδωράκη. Ο κ. Θεοδωράκης έχει εκφράσει κατά καιρούς τις ενστάσεις του, εδώ είμαστε να τις συζητάμε και το είπα είναι ένα εγχείρημα, το οποίο είναι σύνθετο και πολύπλοκο. Πρέπει να κυριαρχεί η ενωτική διάθεση”.

“Όλοι μπορεί να έχουν αντιρρήσεις ή επιμέρους επιφυλάξεις για διάφορα πράγματα, όμως πρέπει να έχουμε κατά νου το βασικό ότι πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. ” συμπλήρωσε.

“Όλοι μαζί το πάμε το καράβι, όχι μόνο η κ. Γεννηματά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, είχαμε εκλογές, 212 χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν κατά πλειοψηφία την κ. Γεννηματά, δεν είναι θέμα αν θα σεβαστείς τον κ. Θεοδωράκη ή την κ. Γεννηματά, αλλά τη θέληση του κόσμου. Ο κόσμος επέλεξε την κ. Γεννηματά, εμείς έχουμε χρέος να την στηρίξουμε. Όποιος δεν αποδέχεται την ετυμηγορία του κόσμου, μπορεί να σηκωθεί να φύγει”.

Αναφορικά με τον κ. Τόσκα είπε ότι “Δεν υπάρχει προσωπική κόντρα, τουλάχιστον από την πλευρά μου. Έχουμε εξοικειωθεί με τη βία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν δείχνει ότι έχει τη βούληση να επαναφέρει την ασφάλεια στους πολίτες. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο κ. Τόσκας είναι πλέον θέμα του Πρωθυπουργού”.

“Δεν πρόκειται συμπράξουμε στην υποβάθμιση του δήμου, του ρόλου της αυτοδιοίκησης και του σχεδίου που υλοποιούμε. Γι’ αυτό δεν θα συμμετάσχουμε στο έκτρωμα της “Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ” της κυβέρνησης, που καθηλώνει την Ελλάδα ως ένα από τα τελευταία κράτη κρατικού συγκεντρωτισμού” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ