Καλογρίτσας: Ο Παππάς κοιμόταν στο σπίτι μου – Θυμήθηκα στον ύπνο μου άλλο ένα sms

Συνεχίστηκε σήμερα η εξέταση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε τις μετοχές του Νίκου Παππά στο κανάλι και ότι κοιμόταν σπίτι του.

“Άκουσα ότι ο Παππάς συνάντησε όλους τους επιχειρηματίες. Άρα σημαίνει ότι μας είδε όλους κατά τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή κοιμόταν και στα σπίτια όλων αυτών. Με εμένα έτσι έκανε” δήλωσε.

“Χθες έβαλα τη μνήμη μου να δουλέψει δυνατά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αμφισβήτησαν. Σαν να μου ήλθε χθες στον ύπνο ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλο SMS του Νίκου το οποίο λέει “πηγαίνετε στον Τόνι Λιανό”. Στη CCC. Η μνήμη μου είναι λίγο πεσμένη. Θα κοιτάξω να το βρω. Είμαι και κάπως κουρασμένος. Το λέω στην κυρία Τζάκρη” πρόσθεσε. “Επίσης σαν να θυμάμαι ένα χαρτί να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού. Με εμένα εξέχοντος. Ήμουν μπροστινός, είχα τις μετοχές τους, τις μετοχές του Νίκου Παππά” τόνισε ο κ. Καλογρίτσας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησαν τα λεγόμενα του μάρτυρα και επικαλούμενοι υπεύθυνη δήλωση του γιου του Καλογρίτσα, Βλαδίμηρου, ότι διαθέτει ο ίδιος τα 8 εκατ. ευρώ και αντέκρουσαν το επιχείρημα ότι είναι μπροστινός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ