Καλαφάτης: Στόχος να βγούμε από το μνημόνιο

Καλαφάτης: Στόχος να βγούμε από το μνημόνιο

 

«Είναι η ώρα που η ΝΔ αφήνει και πάλι την υπογραφή της σε μια ιστορία διάσωσης και ανόρθωσης της πατρίδας, ιστορία μετάβασης από τη χρεωκοπία στην ανάπτυξη» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε πως η κυβέρνηση κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, τονίζοντας ότι η διαφορά με τα όσα βίωνε η χώρα πριν ένα χρόνο είναι τεράστια.

«Τώρα εστιάζουμε στην αντιμετώπιση της ανεργίας» είπε παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος για το επόμενο διάστημα, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων.

«Ανοίξαμε την περπατησιά μας και συνεχίζουμε αταλάντευτα, απόφασή μας η χώρα να σταματήσει να εξαρτάται από μνημόνιο» τόνισε επισημαίνοντας την ανάγκη να προχωρήσει η προσαρμογή της ΝΔ στις ανάγκες της κοινωνίας και στα κελεύσματα των νέων καιρών.

«Κάθε έξυπνος πολιτικός μηχανισμός οφείλει να προσαρμόζεται, οφείλουμε, ως παράταξη, να βγαίνουμε μπροστά από τα γεγονότα με εγγυητές τους απλούς ανθρώπους του τόπου» δήλωσε.

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ