Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Φάνηκε η αμηχανία του κ. Τσίπρα στην τελευταία του παρέμβαση στη Βουλή

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, στη συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι «εγώ είμαι κοινοβουλευτικός παλιάς κοπής. Σπανιότατα και για μέγα θέμα αποχωρούσαν τα κόμματα από ψηφοφορίες. Εγώ θυμάμαι μία φορά να είχαμε αποχωρήσει ως ΝΔ από τη Βουλή όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση. Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με την αποχώρηση από την Βουλή και αυτή την θέση μου την δημοσιοποιώ ότι μία ή δύο φορές όταν ήμασταν αντιπολίτευση χρειάστηκε να αποχωρήσει η ΝΔ, αλλά όχι να απέχει για δύο ή τρεις μήνες όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι προσβολή στο κοινοβούλιο, είναι προσβολή στους ανθρώπους που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, που τους λένε πηγαίνετε στη Βουλή να δώσετε τη μάχη σας μέχρι τέλους».

«Φάνηκε η αμηχανία του κ. Τσίπρα στην τελευταία του παρέμβαση στη Βουλή για την περιβόητη τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη, που μιλούσε επί 42 λεπτά προσπαθώντας να βρει λόγια για να δικαιολογήσει την αποχή από τις ψηφοφορίες και αφετέρου το “παρών” που έδωσε στην τροπολογία. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει ότι και στα δύο θέματα – και στην παρουσία του στη Βουλή και σε ότι αφορά την συγκεκριμένη τροπολογία- ήταν απόντες» σχολίασε.

«Πρέπει να διορθωθούν κάποιες ασάφειες του ΠΔ, σε αυτό είμαι με το μέρος των καλλιτεχνών. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι το σημείο των ακραίων δηλώσεων που ακούω, νομίζω ότι δεν βοηθούν στην επίλυση του θέματος» δήλωσε σχετικά με τις διαμαρτυρίες των καλλιτεχνών.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ