Κακλαμάνης: Να μάθει ο κ. Τσίπρας να σηκώνει το ακουστικό

Μια… συμβουλή στον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο Νικήτας Κακλαμάνης, καλώντας τον να αλλάξει τακτική και να σηκώνει το ακουστικό για να μιλάει με τους πολιτικούς αρχηγούς.

“Πρέπει να ξεκαθαρίσει η περιβόητη ιστορία με το ΝΑΤΟ. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν σας πω να μου πείτε μία ενέργεια ουσίας του ΝΑΤΟ, δεν έχετε καμία να μου πείτε. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα (η συνάντηση) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας να μάθει να σηκώνει το ακουστικό και να μιλάει με τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι να έρχεται στη Βουλή και το ήμισυ της ομιλίας του να είναι «βοηθήστε, γιατί χανόμαστε» και το άλλο ήμισυ να είναι ύβρεις προς την αντιπολίτευση και αρκετό κόσμο έξω από τον πολιτικό κόσμο” είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής μιλώντας στο Βήμα Fm.

“Εάν δεν αλλάξει τακτική, θα αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό, την ιστορία και τον τόπο. Αν νιώθει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα (μόνος του), εντάξει, τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η απόφαση του ελληνικού λαού και προφανώς δεν θα τον αφήσουμε χωρίς αντίδραση και χωρίς να του λέμε κάποια πράγματα. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Δεν μπορούμε να καταργήσουμε τον πρωθυπουργό ούτε μας ενδιαφέρει αυτό το πράγμα” πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης

Ο πράσινος φάκελος της Γεννηματά – ΦΩΤΟ

Τα χαμόγελα του Μητσοτάκη με τον Καμμένο – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ