Κακλαμάνης: Να μας πει ο Τζιτζικώστας ποιος θα είναι πρόεδρος της ΚΟ

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, πρέπει να μας πει ποιος θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλάμάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε οτι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη γιατί «απέδειξε ότι όσα έλεγε και προεκλογικά για τις καταστατικές αρχές του κόμματος τα εννοεί».

«Όποιος ενώνει κερδίζει. Και στην δική μου αντίληψη αυτό το εκφράζει ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης ενώ επεσήμανε οτι «το γεγονός ότι δεν άλλαξε του κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, παρότι είναι και αντίπαλοι, δείχνει και το ήθος του».

Σημείωσε πάντως οτι «όποιος και αν εκλεγεί, θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω. Προέχει η ενότητα της παράταξης.»

Σχετικά με τη διεξαγωγή  debate  μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε οτι «το καλύτερο debate είναι οι υποψήφιοι να βγουν στις εκπομπές και να υποστούν τη βάσανο των ερωτήσεων των δημοσιογράφων.»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης  ξεκαθάρισε επίσης οτι «άλλο η λαϊκή βάση και άλλο το κομμάτι αυτών που εξαφανίστηκαν γιατί ήταν τσαντισμένοι και τώρα εκλέγουν αρχηγό του κόμματος.» 

Διαβάστε επίσης:

Η… ανοχή του Κακλαμάνη στην «ταλαιπωρημένη» βουλευτή – ΒΙΝΤΕΟ

Κακλαμάνης: Όποιος ενώνει, κερδίζει και ο Βαγγέλης ενώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ