Ηλιόπουλος: Το κέρδος μου είναι ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό – Δεν υπήρχαν τάγματα εφόδου

Στην πολιτική δίωξη επιμένει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πικερμίου. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το Τμήμα υποστήριξε ότι όλο αυτό το διάστημα ήρθε κοντά στον Θεό, έχει ήσυχη τη συνείδησή του ενώ σημείωσε ότι το δικαστήριο τους καταδίκασε έπειτα από εντολές.

Όπως είπε συγκεκριμένα: “Το όνομά μας δεν υπήρχε σε ολόκληρη τη δικογραφία, εμένα το κέρδος μου όλο αυτό το διάστημα ήταν ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό, είδα ότι δεν μπορεί να μας κρίνει κανείς από τους δικαστές, οι δικαστές προφανώς και παίρνουν εντολές να μας καταδικάσουν δεν ήταν καταδίκη 13 στους 15. Όλους θα μας κρίνει ο Θεός” επεσήμανε, ενώ πρόσθεσε ότι “δεν υπήρχαν τάγματα εφόδου. Αυτά δεν έχουν αποδειχθεί και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γι’ αυτό με βλέπετε και χαμογελάω, έχω έρθει πιο κοντά στον Θεό και ήρθα πιο κοντά στον Θεό γιατί έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Ξέρω ότι δεν έχω πράξει τίποτα απολύτως. Κανένας δεν είναι έτοιμος για να πάει φυλακή κάποιους μήνες, πόσο μάλλον εγώ που έχω από πίσω μου δυο κορίτσια, 7 και 6 ετών, και όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστούν τη στήριξη ειδικών γιατί είναι σε μια ηλικία που μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι έχει συμβεί. Τις τελευταίες ημέρες τα παιδιά μου με ρωτούσαν “μπαμπά, θα πας φυλακή”, τι να τους πω, ότι ενδέχεται κι αυτό… Σαφώς κι επιμένω για πολιτική δίωξη και ξαναλέω εγώ δεν θα κρίνω ούτε το προεδρείο ούτε την έδρα αλλά όλους θα μας κρίνει μόνο ο Θεός”.

Όσο για το ότι δεν έχει ακουστεί μια συγγνώμη προς τα θύματα είπε “δεν ξέρω, εγώ εκφράζω τον εαυτό μου, συγγνώμη εκφράζω σαν άνθρωπος, όχι ότι έχω κάποια ευθύνη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι κανένας από τους τους βουλευτές, από τα στελέχη που ξέρω εγώ, που ζούσαμε μέσα στο Κοινοβούλιο…”.

Όσο για το αν γύριζε πράγματα θα άλλαζε πράγματα και αν μετάνιωσε είπε: “Θα άλλαζα πράγματα στην πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής, στη ζωή μου, έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα, και για την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής… έχω φύγει από τη Χρυσή Αυγή, δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική, έχω ξεκινήσει μία δική μου επιχείρηση, θα ασχοληθώ με την επιχείρησή μου και τα παιδιά μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ