Ηλιόπουλος στον Realfm: Υποκριτικό το ενδιαφέρον της ΝΔ για τους Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό

“Ο δρόμος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να συνεχίσει να μιλά προγραμματικά το επόμενο διάστημα, άλλα όπου χρειάζεται να βρεθεί στον δρόμο μαζί με τους εργαζόμενους, για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Υπάρχει με έναν ιδιότυπο τρόπο, μια περιορισμένη λειτουργεία του κοινοβουλίου. Δεν μπορούν να ψηφίσουν στις ονομαστικές ψηφοφορίες οι βουλευτές ενώ υπάρχουν τα τεχνικά μέσα για να επιτραπεί αυτή η διαδικασία” σημείωσε.

“Ξαφνικά ο κ. Βορίδης ανακάλυψε ότι διαφωνεί με τον κ. Θεοδωρικάκο. Είναι καλό να λύσουν τις εσωκομματικές διαφορές τους με έναν διαφορετικό τρόπο και όχι στην πλάτη εκλογικών συστημάτων. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερή” ανέφερε. “Η υποκρισία είναι ολοκληρωτικά στο μέρος της ΝΔ” συμπλήρωσε.

“Τη στιγμή που η ΝΔ φέρνει ένα νέο εργασιακό νομοσχέδιο και θα διώξει νέους επιστήμονες από τη χώρα, γιατί δεν θα κάτσει ένας επιστήμονας να δουλεύει απλήρωτα 10ωρα σε μια διαλυμένη αγορά εργασίας χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς, είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον της ΝΔ για τους Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό” σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ