Ηλιόπουλος στον Realfm: Οτιδήποτε σχετικοποιεί τη Χρυσή Αυγή και την εγκληματική της δράση, την ξεπλένει

“Πολιτική αντιπαράθεση που στηρίζεται σε γεγονότα, νομίζω ότι πάντα βοηθάει τη Δημοκρατία. Πολιτική αντιπαράθεση όμως που στηρίζεται σε ψέματα και λάσπη, βλάπτει” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για το πρωτοσέλιδο της “Αυγής” απάντησε ότι “επιτρέψτε μου να πω ότι μερικές φορές η υπερβολή φωτίζει την αλήθεια. Όποιος έβλεπε το ρεπορτάζ της Αυγής και το πρωτοσέλιδο συνολικά και δεν στεκόταν μόνο στο “δεν είναι αθώοι”, έβλεπε ότι αναφερόταν στις πολιτικές ευθύνες, προφανώς σε καμία περίπτωση σε ποινικές ευθύνες. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι επί κ. Σαμαρά ο κ. Μπαλτάκος είχε σχέσεις και επαφές με την Χ.Α.”.

“Εν μέσω της δίκης ο σημερινός Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δηλώσει σχετικά με τη βία της Χ.Α., ότι η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει. Αυτές είναι δηλώσεις που δεν μπορούν να ξεχαστούν. Είναι δηλώσεις που αντικειμενικά έχουμε το δικαίωμα ως χώρος, να θεωρούμε ότι φέρουν ευθύνη ξεπλύματος της Χ.Α.” πρόσθεσε.

“Οτιδήποτε σχετικοποιεί τη Χρυσή Αυγή και την εγκληματική της δράση, την ξεπλένει” σημείωσε. “Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να υπάρχει μια αντιπαράθεση γενικευμένη αλλά δεν μπορούμε να ξεχνάμε πως μέσα από τον καλλιτεχνικό και μιντιακό χώρο υπάρξαν άνθρωποι που επέλεξαν να ξεπλύνουν τη Χ.Α.” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ