Ηλιόπουλος στον Realfm 97,8: Όσοι δεν έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου να τρέξουν

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “η απειλή είναι για τους πολίτες και για την χώρα και είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η πολιτική Μητσοτάκη. Εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι χρειάζεται να ανατραπεί αυτή η πολιτική”.

“Έχουμε δει τις συνεντεύξεις που έδωσε το πρώτο κρούσμα της Όμικρον, ένας άνθρωπος που έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου και το καλό είναι ότι το περνάει πολύ ήπια. Άρα η καλή είδηση είναι ότι αποδεικνύεται ότι ο εμβολιασμός δουλεύει. Θέλω να καλέσω όλους όσοι φοβούνται και να κάνουν την τρίτη δόση, αλλά και όσοι δεν έχουν κάνει να τρέξουν για την πρώτη” τόνισε.

“Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα είναι δύο φορές πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε απώλειες ανά εκατ. κατοίκων. Αυτά που έχει πει η κυβέρνηση δεν αφορούν το τώρα. Ακόμα και αν με έναν μαγικό τρόπο αύριο εμβολιάζονταν όλοι οι επόμενες 40 ημέρες θα συνεχίσουμε να έχουμε 80 με 100 νεκρούς την ημέρα” είπε χαρακτηριστικά.

“Στο ζήτημα της ακρίβειας φάνηκε άλλη μια φορά η αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να σχεδιάσει” υπογράμμισε.

“Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική” σχολίασε σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ