Ηλιόπουλος σε Πελώνη: Η κυβέρνηση δίνει βορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα μεγάλα συμφέροντα

«Η κα. Πελώνη αντί να πει μία κουβέντα στους χιλιάδες εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, το μόνο που κάνει είναι να επαναλαμβάνει τα ίδια στερεότυπα κάθε φορά», αναφέρει σε δήλωση-απάντηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος στο σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου για όσα είπε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας για τη «βιώσιμη επανεκκίνηση της οικονομίας».

«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να απλώσει χείρα βοηθείας σε όλους αυτούς γι’ αυτό και αντιδρά σπασμωδικά όταν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία υπογραμμίζει: «Οι πολίτες έχουν καταλάβει πως η κυβέρνηση φέρνει πιο κοντά την απορρύθμιση της εργασίας, ενώ δίνει βορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που τώρα ονομάζει ζόμπι, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Περιμένουμε την πρόταση του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, για το ιδιωτικό χρέος, την ανύπαρκτη ρευστότητα στις επιχειρήσεις και το πτωχευτικό έκτρωμα που διασφαλίζει μόνο χιλιάδες λουκέτα και βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία».

Καταλήγοντας, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα κατέθεσε μια συγκεκριμένη, άμεσα υλοποιήσιμη και κοστολογημένη πρόταση. Ο κ. Μητσοτάκης θα μας πει ποιο είναι το κόστος της πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας, των χιλιάδων λουκέτων και των δεκάδων χιλιάδων απολύσεων που δρομολογεί με την άρνηση του να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα στην οικονομία;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ