Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Οι πολίτες θα περίμεναν μία συγγνώμη και περισσότερη ειλικρίνεια

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, σημειώνοντας ότι «οι πολίτες θα περίμεναν μία συγγνώμη και περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερα ψέματα».

Συγκεκριμένα ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Ο κ. Οικονόμου περνά τους πολίτες για χρυσόψαρα. Οι πάντες θυμούνται ποια παράταξη χρεοκόπησε τη χώρα στον βωμό της διαφθοράς, της διαπλοκής, των κουμπάρων. Όπως θυμούνται, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια που την έβαλαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και άφησε γεμάτα ταμεία για τις δύσκολες μέρες».

Στη συνέχεια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αντί να στηρίξουν την κοινωνία με μέτρα όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού, εξαντλούν όλα τα περιθώρια σε χωρίς όριο φοροαπαλλαγές για τους έχοντες».

Όσον αφορά το χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού υποστηρίζει: «Οι πολίτες θα περίμεναν, λοιπόν, μία συγγνώμη μετά τη χθεσινή κοροϊδία των διαφημισμένων επιδοτήσεων για τα καύσιμα, που τελικά είναι 12 ευρώ τον μήνα. Για την επιδότηση της αισχροκέρδειας αντί για τον έλεγχό της. Και θα περίμεναν και λίγη περισσότερη ειλικρίνεια αντί για χυδαία ψέματα ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, όταν μία σειρά από χώρες της ΕΕ με τελευταίες την Κύπρο, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία το εφαρμόζουν για όσο διαρκεί η κρίση, μειώνοντας σημαντικά τις τιμές βενζίνης και πετρελαίου. Το μόνο που μπορούν οι πολίτες να περιμένουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ψέματα, προπαγάνδα, ακρίβεια και εξυπηρέτηση των καρτέλ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ