Ηλιόπουλος στον Realfm 97,8: Συγκεκριμένη πρόταση για να αποκλειστεί η κάθοδος του εγκληματικού μορφώματος του Κασιδιάρη στις εκλογές

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Όποιος θέλει να μάθει ρωτάει. Ο κ. Ράμμος έχει τις αποδείξεις και η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να μην γίνει η συζήτηση» ανέφερε αρχικά.

«Το έργο αυτό δεν κόβει εισιτήρια» σχολίασε για την υπόθεση Καλογρίτσα και για τις βαλίτσες με τα χρήματα. «Εμείς θα συνεχίσουμε να μην ασχολούμαστε με αυτό, δεν έχουν καμία στήριξη αυτές οι κατηγορίες» επεσήμανε.

«Είναι αστεία η συζήτηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο. Με βάση τα στοιχεία του ΕΣΡ η ΝΔ έχει 61,7 τηλεοπτικό χρόνο, και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 16,2%. Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο» είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Η ΝΔ πρέπει να μας εξηγήσει γιατί όλο αυτό το διάστημα ο κ. Κασιδιάρης κάνει προεκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές. Ο κ. Κασιδιάρης είναι ο πιο χαϊδεμένος κρατούμενος στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Δύο χρόνια κάνει καμπάνια. Όταν πέρσι είχαμε επεισόδια στα ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη, είχαν συμμετοχή στελέχη του κόμματος Κασιδιάρη και η κυβέρνηση αντί να μιλάει τότε για φασίστες, προτιμούσε να μιλάει για δύο άκρα. Και μπορεί και πρέπει να βρεθεί λύση κατά τη γνώμη μας, η οποία θα εξασφαλίζει ότι η δημοκρατία θα υπερασπιστεί τον εαυτό της από τους εχθρούς της δημοκρατίας. Και ένα νεοναζιστικό, καταδικασμένο, εγκληματικό μόρφωμα προφανώς είναι εκτός της δημοκρατίας» σχολίασε σχετικά με την διάταξη – «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη.

«Υπάρχει λύση μέσα στο πλαίσιο που προβλέπει το Σύνταγμα. Θα έχουμε συγκεκριμένη πρόταση που θα επιτρέπει να αποκλειστεί η κάθοδος του εγκληματικού μορφώματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές» υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ