Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης δια της κας Πελώνη κοροϊδεύει ανερυθρίαστα μαθητές και γονείς

“Ο κ. Μητσοτάκης δια της κας Πελώνη έχει αποφασίσει να συνεχίζει να κοροϊδεύει ανερυθρίαστα, μπροστά στα μάτια τους, μαθητές και γονείς”, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

“Αν είχε πράγματι έστω και λίγο σεβασμό γι’ αυτούς δεν θα έπαιζε παιχνίδια με τα κολέγια στην πλάτη τους. Θα απέσυρε εδώ και τώρα το νομοσχέδιο που στέλνει με προσωπική του απόφασή σχεδόν 30000 μαθητές εκτός πανεπιστημίων. Η υποκρισία, η ταξική μεροληψία και ο ακροδεξιός λαϊκισμός του αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ηλιόπουλος.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι “ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο τώρα που καταλαβαίνει ότι τα ψέματα τελειώνουν. Αλλά όπως έστρωσε θα κοιμηθεί”.

Νωρίτερα, η Αριστοτελία Πελώνη είχε δηλώσει πως “ο κ. Τσίπρας μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί. Το ίδιο έκανε και σήμερα”, αναφορικά με την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, σχετικά με την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την “Ώρα του Πρωθυπουργού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ