Ηλιόπουλος: Εξοργιστική η μη παραίτηση Μενδώνη – Η ευθύνη για τη συγκάλυψη βαραίνει τον Μητσοτάκη

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε σήμερα η Λίνα Μενδώνη, σε διαδικτυακή συνέντευξη. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως “η μη παραίτηση Μενδώνη είναι εξοργιστική” για να συμπληρώσει ότι “η ευθύνη για τη συγκάλυψη βαραίνει τον κ. Μητσοτάκη”.

Αναλυτικά, ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει ότι “η σημερινή συνέντευξη της κ. Μενδώνη αποτελεί μνημείο πολιτικής δειλίας και απάτης. Με 20 μέρες καθυστέρηση ανακάλυψε ότι ο κ. Λιγνάδης ‘είναι επικίνδυνος’ και πως την εξαπάτησε” και προσθέτει ότι “το μόνο που περιμέναμε σήμερα από την κ. Μενδώνη ήταν η παραίτηση και η απολογία της για τη συγκάλυψη. Η παραίτησή της πλέον δεν είναι αρκετή. Η μη παραίτησή της όμως είναι εξοργιστική”.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι “η ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης βαραίνει στο ακέραιο τον κ. Μητσοτάκη, του οποίου προσωπική επιλογή ήταν ο κ. Λιγνάδης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ