Ιλχάν Αχμέτ: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Θράκη» – Η απάντηση στις απειλές που δέχθηκε

Τις ευχαριστίες του εκφράζει σε όσους τον στήριξαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, που βρέθηκε στο στόχαστρο κύκλων, τους οποίους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ αποκάλεσαν «τουρκικό παρακράτος» και οι οποίοι εκτόξευσαν έμμεσες απειλές κατά της ζωής του βουλευτή.

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Θράκη εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου, με πίστη στην δημοκρατικές μας αρχές για να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των συμπολιτών μας» απαντά στις απειλές που δέχθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ.

Στο πλευρό του βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν οι Γ. Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Κατρίνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Τσούνης, Θανάσης Γκλαβίνας, Μανώλης Χριστοδουλάκης και Παύλος Χρηστίδης.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Ροδόπης αναφέρει συγκεκριμένα: «Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και συνάδελφο στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Γιώργο Παπανδρέου, για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Θράκη εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου, με πίστη στην δημοκρατικές μας αρχές για να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

»Ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου, τον Μιχάλη Κατρίνη, τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Ανδρέα Τσούνη, τον Θανάση Γκλαβινα , Μανώλη Χριστοδουλακη και Παύλο Χριστίδη που επικοινώνησαν μαζί μου είτε με δημόσιες παρεμβάσεις τους έδωσαν τον τόνο στα όσα καινοφανή για τα πολιτικά μας ήθη λαμβάνουν χώρα στη Θράκη αυτές τις μέρες»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ