Ικανοποιημένος ο Βενιζέλος με τις “επιστροφές”

Ικανοποιημένος ο Βενιζέλος με τις “επιστροφές”

 

Την ικανοποίησή του για  την επιστροφή των Άντζελα Γκερέκου, Μιχάλη Κασσή, Γιάννη Κουτσούκου και Κώστα Σκανδαλίδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για θετικό οιωνό εν όψει του 9ου Συνεδρίου του Κινήματος.

Το επικείμενο συνέδριο, τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα του επιτρέψει να λειτουργήσει ακόμη  πιο αποφασιστικά ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας του Έθνους. Το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει στη δήλωσή του για την επιστροφή των τεσσάρων στην ΚΟ του Κινήματος,  συσπειρώνει τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις  της ελληνικής κοινωνίας,  γνωρίζοντας ότι η δική του ενότητα και ανανέωση θα λειτουργήσει ως καταλύτης και για την συσπείρωση της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Κύκλοι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σημειώνουν ότι με το συνέδριό του, το Κίνημα «αλλάζει ριζικά σε σχέση με αντιλήψεις και πρακτικές που δυστυχώς εφαρμόζονταν επί δεκαετίες». «Η τομή είναι βαθειά», σχολιάζουν με αφορμή «ορισμένα μεμονωμένα ατυχή γεγονότα», όπως χαρακτηρίζονται τα τελευταία επεισόδια κατά την προσυνεδριακή πορεία.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ