“Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους αγρότες”

“Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους αγρότες”

 

 

“Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών, οι εργατοπατέρες στο πλευρό των κομμάτων που οδήγησαν τους αγρότες στην σημερινή κατάσταση”  αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της.

 

 

“Η δράση των μεγαλοαγροτοσυνδικαλιστών στην Ελλάδα είναι γνωστή, όπως και ο ρόλος τους για την εξαφάνιση στην ουσία του αγροτικού κινήματος. Η πρωτογενής παραγωγή έχει εξαλειφθεί πλήρως και την ίδια στιγμή οι αγροτοσυνδικαλιστές συνεχίζουν να “παραγοντίζουν ” και να συναγελάζονται με τα κόμματα της εξουσίας που ευθύνονται για την κατάντια της Ελληνικής αγροτιάς. Η απόφαση των αγροτοσυνδικαλιστών να συναντηθούν με τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής εντάσσεται στην μικροπολιτική λογική που τρέμει από τα ποσοστά που κατέγραψε ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή στις αγροτικές περιοχές και την θερμή υποδοχή και αποδοχή των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες αγρότες. Η Χρυσή Αυγή θα προχωρήσει στην σύσταση συνδικαλιστικού φορέα στο αγροτικό κίνημα, πραγματικά ακομμάτιστο που θα πρεσβεύει τα δίκαια των Ελλήνων αγροτών.

 

 

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον έντιμο και δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών και τους προτρέπει να μείνουν μακριά από όλα τα κόμματα, που κατέστρεψαν την αγροτική μας παραγωγή. Γι’ αυτό και οι διάφοροι συνδικαλιστές – αυτοί που καπελώνουν τους αγροτικούς αγώνες – επέλεξαν να συναντήσουν όλα τα κόμματα της βουλής, πλην Χρυσής Αυγής. Η πλήρης αποδοχή των θέσεών μας από τους Έλληνες αγρότες έγινε εμφανής κατά τις δεκάδες επισκέψεις ΑΓΡΟΤΩΝ βουλευτών και στελεχών μας στα μπλόκα των εθνικών οδών” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ