Η Χριστοδουλοπούλου στον Αθανασίου: Προσαρμοστείτε στην ελληνική κίτρινη πραγματικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αν «ήρθε κανείς και σας είπε ότι έκανα σε συγκεκριμένη υπόθεση παρέμβαση».

«Τι είναι αυτή η ερώτηση, δεν κατάλαβα; Όπως βλέπετε δεν σας απαντάει κανείς» του είπε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε: «Κύριε Αθανασίου, αν υπήρχε επίσημη καταγγελία, θα έπαιρνε το δρόμο της. Ιδιωτικές συνομιλίες εγώ δεν αποκαλύπτω, σαν την κυρία Τσατάνη».

«Θέλω να μου πείτε, ναι κύριε Αθανασίου, κάνατε αυτό. Το θέλω πάρα πολύ» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ προκαλώντας την αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία του είπε: «Δεν μπορούμε εδώ τώρα να υλοποιήσουμε τις δικές σας επιθυμίες, το αντιλαμβάνεστε. Έχετε μονοπωλήσει τη συζήτηση».

«Κυρία Πρόεδρε, λένε ότι έχουμε μέχρι offshore εταιρείες στον Αγ. Μαυρίκιο» είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου και η κυρία Χριστοδουλοπούλου του απάντησε:

«Μόνο για σας γράφονται αυτά; Σοβαρά ε; Εδώ για τον Πρωθυπουργό λένε, για εσάς δεν θα έλεγαν; Τα λέτε αυτά στην Πρόεδρο που το τι έχουν γράψει… Θα μπορούσα να μιλάω για τρεις ώρες. Οπότε προσαρμοστείτε στην ελληνική κίτρινη πραγματικότητα και μην αντιδράτε έτσι».

Δείτε το βίντεο 

 

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί με παραίτηση εάν αυξηθεί ο ΦΠΑ

Κακλαμάνης: Οι τροπολογίες μυρίζουν έντονα εκλογές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ