Η “σπόντα” του Άδωνι για την μαντινάδα του Πολάκη και το δημοψήφισμα – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίστηκε η κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη στη βουλή με φόντο την υπόθεση της άτυχης Μελίνας.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ που με αναφέρατε ως δύναμη κρούσης για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς” απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στα όσα είχε πει νωρίτερα ο υφυπουργός Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Ματίνα Παγώνη, προέδρου της ΕΙΝΑΠ και του πειθαρχικού συμβουλίου. για το πόρισμα που εστάλη σχετικά με την υπόθεση από το νοσοκομείο της Κρήτης. “Εγώ δεν σας κακίζω ούτε λέω ότι υπήρξε δική σας παρέμβαση. Πρέπει να παραδεχθείτε όμως επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ ευαίσθητο, όλοι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τελειώνει αυτό μια ώρα αρχύτερα γιατί η απόδοση του δικαίου είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε αυτές τις τραγωδίες.” σημείωσε.

“Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ διάβασε και μια παλαιότερη μαντινάδα του κ. Πολάκη.  “Είχατε γράψει μια μαντινάδα λίγο πριν από το ηρωικό σας δημοψήφισμα. “Το όχι θέλει Έλληνες το ναι θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουν να αγρίμια από τις κότες”. Μετά παραλάβατε την καρέκλα του υπουργού και είπατε ένα ναι τόσο, με το συμπάθειο,  κ. Πολάκη. Όταν έχεις κάνει τέτοιες δηλώσεις και μετά για να γίνεις υπουργός λες ένα ναι τόσο κράτα χαμηλούς τόνους δεν πειράζει” κατέληξε. 

 

Διαβάστε επίσης

Η απάντηση του Πολάκη στον Άδωνι: Αν φταίει η ξαδελφή μου θα πληρώσει… – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση του Άδωνι στον Πολάκη για την υπόθεση της μικρής Μελίνας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ