Η Ράπτη στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε και πάλι η Έλενα Ράπτη αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις προεκλογικές της υποχρεώσεις. Σε ένα ταξίδι αστραπή επισκέφτηκε το Φανάρι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και παρακολούθησε την τελετή παρασκευής και καθαγιασμού του Αγίου Μύρου.

Η βουλευτής της ΝΔ έφτασε μόνη της στην Τουρκία συνοδευόμενη από την μητέρα της Φωτεινή, τη κουμπάρα της Στέλλα και την καλή της φίλη Έλενα. Ένας από τους λόγους της επίσκεψης της ήταν ότι ήθελε να λάβει τη θεία κοινωνία και να πάρει την ευλογία του Πατριάρχη για τη δύσκολη προεκλογική μάχη που έχει να δώσει αφού είναι και πάλι υποψήφια.

Άλλωστε φορούσε στο αριστερό της χέρι δυο κομποσκοίνια, το ένα της το χάρισε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης επίσκεψης της τα Θεοφάνεια. Το άλλο ήταν δώρο από το Αγιο Όρος που της χάρισε ένα φιλικό της πρόσωπο πριν από 15 χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε από το real.gr για τη σχέση της με την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη μας είπε «έχω ακούσει πολλές ιστορίες από τη γιαγιά μου για την Κωνσταντινούπολη και είναι ένας μέρος που μου φέρνει πολύ έντονα την ανάμνηση της».

Η επίσκεψη της Έλενας στην Κωνσταντινούπολη έγινε λίγο καιρό μετά τις φήμες σε Αθήνα και Άγκυρα, ότι η όμορφη βουλευτής και ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός, Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστός ως Εζέλ από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά, διατηρούν σχέση. Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα Millyet είχε δημοσιεύσει πρωτοσέλιδο άρθρο με φωτογραφία δική της και του Κενάν. Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ