Η κόντρα Σταμάτη-Καμμένου για το “πρακτοριλίκι”

Η κόντρα Σταμάτη-Καμμένου για το “πρακτοριλίκι”

 

«Είναι προφανές ότι θέλετε να διανθίζετε τις ομιλίες σας με κάποια συναρπαστικά στοιχεία που έχουν λίγο “πρακτοριλίκι”, λίγο “Τζέιμς Μπόντ”», ανέφερε ο Δημήτρης Σταμάτης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος, πριν από λίγο, αναφέρθηκε προσωπικά στον υπουργό Επικρατείας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

«Για να μην στέκεστε όρθιος, σας κάλεσα μέσα να σας κεράσω έναν καφέ», είπε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε: «Στο γραφείο μου ήταν 3- 4 εφημερίδες και ένα blog που αναφερόταν στην έρευνα της ευρωπαϊκής επιτροπής για τα CDS. Και τότε σας ρωτάω: Πάνο ξέρεις τι λένε αυτά τα πράγματα, γιατί εγώ δεν γνωρίζω από αυτά. Άστο θα το ψάξω εγώ, μου είπατε. Είστε ο τελευταίος κ. Καμμένο που θα παίρνατε εντολή από έναν άτυπο σύμβουλο του προέδρου. Κάνατε εσείς την έρευνά σας. Και φέρατε σε μένα έναν φάκελο ογκώδη και σας είπα, δεν βγάζω άκρη, Πάνο. Ακολούθησε την κοινοβουλευτική διαδικασία. Και επειδή μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Σταμάτης διάβαζε και δεν καταλάβαινε, φέρτε αυτόν τον φάκελο εδώ και αν βγάλουν άκρη οι άλλοι να μου το πείτε».

Ο υπουργός Επικρατείας προκάλεσε τον κ. Καμμένο αν έχει χαρτί που να αποδεικνύει ότι είχε λάβει εγγράφως εντολή έρευνας για τα CDS, να το παρουσιάσει στη Βουλή.

 

 Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ