Η καταγγελία του Παύλου Πολάκη για την Άννα Ευθυμίου και η απάντηση της βουλευτή της ΝΔ

Η Άννα Ευθυμίου βρέθηκε στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την βουλευτή της ΝΔ ότι έχει έμμισθη σχέση με τον ΕΦΚΑ. Οργισμένη ήταν η αντίδρασή της κ. Ευθυμίου που απάντησε μέσω του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ευθυμίου παραβίασε το Σύνταγμα παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ, με συνολικό ποσό είσπραξης 106.672 ευρώ.

«”Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών; Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;  Ή ήταν τόσο “αμελητέο” το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να “τσιμπήσει” ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η βουλευτής της ΝΔ σε συνομιλία της με τον ΑΝΤ1 αρνείται την κατηγορία, χαρακτηρίζοντάς την ανυπόστατη. «Δεν έχω καμία σύμβαση με το δημόσιο, ούτε μετέχω σε καμία εταιρεία του δημοσίου με καμία ιδιότητα. Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, πρόκειται για παλιές υποθέσεις που της ανατέθηκαν πρωτοδίκως πριν εκλεγεί βουλευτής και ολοκληρώθηκαν σε δεύτερο βαθμό. Τα εισοδήματά της βαίνουν μειούμενα κάθε χρόνο, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, γιατί κλείνει τις υποθέσεις της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ