Η Γεννηματά για το αντιρατσιστικό Ν/Σ

Η Γεννηματά για το αντιρατσιστικό Ν/Σ

 

Μία τρικομματική συνεργασία δεν μπορεί να στηρίζεται σε αλαζονικές σκέψεις και πρακτικές, παρατήρησε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τα ζητήματα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου,  της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για το πρόγραμμα κατά της ανεργίας, αλλά και της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.

«Δεν είναι ωραίο στην κυβέρνηση να θεωρούν ότι κυβερνά μόνη της η Νέα Δημοκρατία, ξεχνούν ότι είναι μία τρικομματική κυβέρνηση, ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία, συνεννόηση, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις», σχολίασε η κ. Γεννηματά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, αυτός που πρέπει να έχει μεγαλύτερη αγωνία για τη διατήρηση της συνοχής και της πολιτικής σταθερότητας, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό θέμα με τον κ. Σαμαρά.

«Εδώ», είπε, «μιλάμε πολιτικά, μιλάμε για λειτουργία, μιλάμε για συνεννόηση». «Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα μια τρικομματική κυβέρνηση, δεν υπάρχει τέτοια εμπειρία και τέτοια κουλτούρα στην Ελλάδα, πρέπει να αποκτηθεί, πρέπει να χτιστεί σιγά-σιγά και γι΄ αυτό πρέπει να δείξουν όλοι κατανόηση και όλοι να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις», σημείωσε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εν  όψει της σημερινής συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ