Η Ελιά ψάχνει γραφεία

Η Ελιά ψάχνει γραφεία

 

Στην ανάγκη να υπάρξει κοινή λειτουργία, κοινός σχεδιασμός και άρα κοινή επικοινωνιακή πολιτική κατέληξαν εκπρόσωποι της Ελιάς που συναντήθηκαν στα γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου για να προετοιμάσουν οργανωτικά το νέο κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών.

Στη συζήτηση που θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες διαπιστώθηκε η ανάγκη να βρεθούν γραφεία που θα στεγάσουν την Ελιά, για να μην αναγκάζονται να βρίσκονται τα στελέχη κάθε φορά πότε στο ΠΑΣΟΚ και πότε στα γραφεία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα.

Ακόμη η ανάγκη αυτη προκύπτει και για συμβολικούς λόγους καθώς τα υπάρχοντα κόμματα που μετέχουν στην κίνηση θελουν να απομακρυνθούν απο τις ταμπέλες των κομμάτων τους χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τα εγκαταλείπουν η ότι παύουν να λειτουργούν ενώ στην ίδια συζήτηση εκφράστηκε η ανάγκη απο εδώ και πέρα η Ελιά να εχει κοινά έντυπα για ανακοινωσεις με το σήμα της Ελιάς όπως αυτό παρουσιάστηκε το Σαββαροκύριακο , αλλά και κοινές επιτροπές εκλογικού αγώνα και επιτροπής ανάδειξης υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Αναζητούν επίσης κοινό εκπρόσωπο Τύπου. Έγινε μια κρούση σε γνωστό δημοσιογράφο, αλλα ο ίδιος αρνήθηκε επειδή θα ειναι υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό όχι πάντως με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

 

Πηγή:egiakoumis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ