Η απόφαση των ΑΝ.ΕΛ. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η απόφαση των ΑΝ.ΕΛ. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

 

Για τη δημιουργία ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου ενόψει των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών κάνει λόγο η Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όπως επισημαίνεται στην απόφαση της Κ.Ο. οι τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα στηριχθούν θα ληφθούν στο Εθνικό Συμβούλιο, ενώ εξετάζεται και η αυτόνομη κάθοδος υποψηφίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατά περίπτωση. 

 

Η απόφασή της έχει ως εξής:

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουμε πιστοί στην απόφαση να προχωρήσουμε με δική μας πρωτοβουλία στη δημιουργία ενός μεγάλου αντιμνημονιακού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου ενόψει της μάχης των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.

Σύμμαχοι με όλες εκείνες τις προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες θα στείλουν μήνυμα αντίστασης στις δυνάμεις καθυπόταξης των Δήμων και των Περιφερειών μας, στον Φούχτελ και την παρέα του.

 Κόντρα στα μνημόνια – πιστοί στις απόψεις και τις «κόκκινες γραμμές» του Κινήματός μας – συμβάλλουμε στη διαμόρφωση των πλειοψηφιών, που θα απαντήσουν με ένα μεγάλο «όχι» στις λογικές της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ».

 Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο Εθνικό Συμβούλιο.

Στην επιλογή των προσώπων θα παίξουν βασικό ρόλο οι αποφάσεις των Συντονιστικών Επιτροπών και των πολιτευτών, ενώ εξετάζεται και η αυτόνομη κάθοδος υποψηφίων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κατά περίπτωση”. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ