Η απάντηση του Βενιζέλου στον Πάνο Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Με μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γεώργιο Παπανδρέου, απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στις κατηγορίες που δέχτηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γεώργιο Παπανδρέου, απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στις κατηγορίες που δέχτηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

«Ο κ. Καμμένος σε ένα προσωπικό παραλήρημα αναφέρθηκε και στο πρόσωπο μου και στο ΠΑΣΟΚ. Κάποτε όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο γέρος της Δημοκρατίας, διεκόπη υβριζόμενος από ένα βουλευτή της αντιπολίτευσης, ρώτησε ποιος το είπε αυτό. “Εγώ”, του απάντησε ο βουλευτής και ο γέρος της Δημοκρατίας του είπε “τότε δεν έχει καμία σημασία”. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγώ για τον κ. Καμμένο», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, στηρίζεται από τις ψήφους της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για θράσος από την κυβέρνηση που δεν ελέγχει την πλειοψηφία της.

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Υψηλοί τόνοι από τον Καμμένο: Θα σας τσακίσουμε – ΒΙΝΤΕΟ 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.