Η απάντηση του Τζανακόπουλου στον Χρυσοχοΐδη για την υπόθεση της 19χρονης

Την αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει μεταξύ άλλων: “Αντί ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί τολμάει να ζητάει και τα ρέστα από την κοινωνία και από την αντιπολίτευση”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου:

“Μια 19χρονη γυναίκα καταγγέλλει κατ’ εξακολούθηση βιασμούς από τον πατέρα της, απαγωγή, βιασμούς και εξαναγκασμό σε πορνεία από εν ενεργεία αστυνομικό.

Η αστυνομία με βάση τις καταγγελίες των συνηγόρων επιχειρεί συγκάλυψη της υπόθεσης και αναγκάζεται να προχωρήσει σε ενέργειες μόνο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον τύπο και τη κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα. Και αντί ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί τολμάει να ζητάει και τα ρέστα από την κοινωνία και από την αντιπολίτευση. Έχουν όμως πλέον μαζευτεί πολλά και κάποια στιγμή ο Χρυσοχοΐδης θα μάθει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως γραφείο τύπου θυλάκων που εγκληματούν και συγκαλύπτουν και θα δώσει λογαριασμό στους πολίτες αλλά και στη δημοκρατία”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.