Η απάντηση του Σκουρλέτη στον Σταμάτη

Η απάντηση του Σκουρλέτη στον Σταμάτη

 

Στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, για “σχέδιο ανωμαλίας” του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

“Είναι σε συνέχεια των επίσης προκλητικών και πολύ σκληρών δηλώσεων της κυβερνητικής εκπροσώπου, ότι δήθεν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σαμποτάρει την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Εδώ έχουν υπάρξει συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία είναι αναπάντητα”, τόνισε ο κ Σκουρλέτης μιλώντας στον “ΑΘΗΝΑ 9.84”

“Η διεθνής εμπειρία μας δείχνει ότι όπου έχει επιχειρηθεί μια ιδιωτικοποίηση σαν αυτή που προκρίνεται μέσω της μικρής ΔΕΗ, αυτή δεν μεταφράζεται σε πιο φτηνά τιμολόγια και σε καλύτερες παροχές προς τους πολίτες. Επίσης, εάν πράγματι όλα αυτά γίνονται στο όνομα του κοινού συμφέροντος, τότε γιατί δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην ίδια την κοινωνία, να αποφασίσει για το πώς το αντιλαμβάνεται εκείνη, μέσω της πρότασης -η οποία είναι απόλυτα δημοκρατική-, να υπάρξει το συγκεκριμένο δημοψήφισμα;” είπε.

Εν πάση περιπτώσει, υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης, “δεν μπορεί να μιλάνε για σαμποτάζ και υπονόμευση αυτοί που ξεθεμελίωσαν την ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις κοινωνικές κατηγορίες και υπηρετούν σήμερα ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο σχέδιο, το οποίο ευνοεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα…”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ