Η ανάρτηση του Χαρδαλιά για την απόσυρση του σποτ με τον Χρήστο Λούλη

«Το Α’ σποτάκι της ΓΓΠΠ προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η εντύπωση αυτή, όσο και αν αδικεί τις προθέσεις της Πολιτικής Προστασίας, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύραμε», αναφέρει σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να αποσύρει το βίντεο-μήνυμα με τον Χρήστο Λούλη και να το αντικαταστήσει με ένα νέο, στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι η Κατερίνα Λέχου.

«Ο στόχος της καμπάνιας της ΓΓΠΠ ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί τον σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το νέο σποτ», συμπληρώνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος ευχαριστεί προσωπικά τους δύο ηθοποιούς.

«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά», αναφέρει.

Όσον αφορά στον νέο σποτ, ο κ. Χαρδαλιάς υπογραμμίζει: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες!

Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζεται και μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει, όταν συναντιόμαστε σε παρέες χωρίς μέτρα προστασίας και τήρηση αποστάσεων.

Το Β’ σποτάκι της καμπάνιας μας αφορά στον συνωστισμό στις στις παρέες, στις πλατείες, στους δημόσιους χώρους στο οποίο συμμετέχει η εξαιρετική ηθοποιός Κατερίνα Λέχου!

Η καμπάνια, μας προτρέπει να τηρούμε τα μέτρα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς».

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.