Η αναφορά του προέδρου του ΣΕΤΕ στο τέλος διανυκτέρευσης και η απάντηση του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Για το τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης κάνοντας λόγο για ένα «εξωφρενικό και παράλογο νέο φόρο», αναφορά που σχολίασε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ.

«Ακούμε και πολλά αυτές τις ημέρες σχετικά με ένα εξωφρενικό και παράλογο νέο φόρο τον λεγόμενο «τέλος διανυκτέρευσης». Εμφανίστηκε ως πρόταση από το πουθενά. Αυτό είναι προφανές ότι θα οδηγήσει σε ασυμμετρία στην εφαρμογή του νόμου συμπαρασύροντας προς τα κάτω, δυστυχώς, και τα έσοδα του ΦΠΑ της διαμονής» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεάδης.

«Θα συμμεριστώ πλήρως την ανησυχία και τις δυσκολίες από την υιοθέτηση ορισμένων δυσάρεστων μέτρων, τα οποία ως γνωστόν, πάρθηκαν υπό την ασφυκτική πίεση των δανειστών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων» απάντησε ο Πρωθυπουργός.

«Δεν είσαστε στην κόψη του ξυραφιού, ειδικά εσείς. Οι αυξήσεις στις αφίξεις κατά το πρώτο τετράμηνο είναι πάνω από 10%» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «δεν θα εφαρμοσθεί το τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία από φέτος αλλά από το 2018».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θα επιβληθεί τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία έως το 2018

Τσίπρας: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή ανάπτυξης και αισιοδοξίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ