Η αναφορά του Μητσοτάκη για τον Τσίπρα, το μετρό Θεσσαλονίκης και τους… μουσαμάδες – ΒΙΝΤΕΟ

Με αναφορά στο μετρό Θεσσαλονίκης άρχισε την ομιλία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού στην οικονομία.

“Διέκρινα κ. Τσίπρα μια ένταση και εκνευρισμό στην πρωτολογία σας. Μάλλον ο αέρας της Θεσσαλονίκης δεν βοήθησε την ψυχολογική σας διάθεση, ίσως γιατί στο μετρό δεν σας υποδέχθηκαν μουσαμάδες, αλλά πραγματικό εργοτάξιο”, ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι περιέκοψε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το δεύτερο εξάμηνο του 2019, με συνέπεια να κλείσει με €600 εκατ. λιγότερα σε σχέση με το 2018. “Δική σας επιλογή ήταν να ακυρώσετε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που είχε δρομολογήσει ή υλοποιούσε ήδη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (Ε65, Πατρών – Πύργου, βόρειος οδικός άξονας Κρήτης, αεροδρόμιο Καστελίου, Μετρό Θεσσαλονίκης και γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας είχαν εξασφαλισμένους πόρους και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.) Πλέον, πηγαίνουν όλα μαζί 2,5 χρόνια πίσω με ευθύνη της κυβέρνησης” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.