H Χριστοφιλοπούλου και ο Τατσόπουλος απαντούν στην Γεροβασίλη

Την αντίδραση της Έυης Χριστοφιλοπούλου και του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε μια αποστροφή της Όλγας Γεροβασίλη στο briefing της Τρίτης, όταν έκανε λόγο για προπηλακισμούς βουλευτών και υπουργών και βίαιες συμπεριφορές που δεν έχουμε ξαναδει στο παρελθόν. 

“Όχι, βρε χαζά. Η Όλγα δεν έχει επιλεκτική αμνησία. Όταν λέει ότι δεν θυμάται άλλα περιστατικά με προπηλακισμούς υπουργών εννοεί υπουργών δημοκρατικών κυβερνήσεων. Ως γνωστόν, πριν είχαμε χούντα. Μια σαραντάχρονη χούντα -σαν του Σαλαζάρ, ένα πράγμα, στην Πορτογαλία- που έπεσε μετά από τον πενταετή ένοπλο αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Μια βόλτα να πάτε στον Υμηττό, θα βρείτε ακόμη θαμμένες νάρκες. Ούτε τα καράβια, θυμάστε, που γύριζαν με τους Συριζαίους από τα ξερονήσια; Τίποτε; Ντιπ για ντιπ χρυσόψαρα; Διαβάστε και λίγη ιστορία, να ξεστραβωθείτε” έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Facebook.

 

 

“Δεν ντρέπεται καθόλου η κα.Γεροβασίλη;” έγραψε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου επισυνάπτοντας ένα βίντεο με διάφορα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν. 

Διαβάστε επίσης: 

Η Γεροβασίλη κάλεσε σε διάλογο τους αγρότες «χωρίς τελεσίγραφα» – ΒΙΝΤΕΟ

Το απρόοπτο στο πρώτο briefing της Γεροβασίλη – ΒΙΝΤΕΟ

 

σχολίασε κι εσύ