Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχθηκα γροθιές – Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

«Δέχθηκα γροθιές στο πρόσωπο και με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα» ανέφερε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, λίγο μετά την κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ για την επίθεση που δέχθηκε στη Βουλή από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Φλώρος – Γραμμένος: Πώς έγινε το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών – Ο διάλογος πριν από το ξύλο

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός. Δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο. Άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε, λοιπόν, βγήκα εκτός της αιθούσης. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, ούτε να μιλήσω, ούτε τίποτα. Δέχθηκα γροθιές στο πρόσωπο και με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα», δήλωσε στο Star, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, αναφορικά με τις καταγγελίες του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι προηγήθηκαν υβριστικά σχόλια για τη μητέρα του.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής – προερχόμενος από το κόμμα των Σπαρτιατών – Κωνσταντίνος Φλώρος, δήλωσε: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν, ειδικά την μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω σ’ όλο τον κόσμο να την πιάνει στο στόμα του. Με χειρονομίες, με κ@λοδάχτυλα, ου έλεγε “εσένα θα σε γ@@, κι εσένα και την μανούλα σου και θα σας πάω με χειροπέδες μέσα. Τί δουλειά έχουν όλα αυτά στο κοινοβούλιο;».

«Αμύνθηκα. Πάνω σ’ αυτό. Είναι κι ο αστυνομικός μάρτυρας. Γιατί ο κ.Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε με σκοπό να μπει στην αίθουσα. Μια χαρά είναι, τίποτα δεν έπαθε. Απλά τον έριξα κάτω», ισχυρίστηκε. Εμφανίστηκε πάντως «αμετανόητος», λέγοντας: «Όταν κάποιος μου βρίζει την μητέρα, δεν μετανιώνω για οτιδήποτε κάνω».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ