Γραμματέας ΑΝΕΛ στον Realfm 97,8: Δημήτρης Καμμένος και Παναγιώτης Μπαλτάκος “Δούρειοι Ίπποι” του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει το πολιτικό, το ιδεολογικό στίγμα των ΑΝΕΛ. Οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα Κίνημα – κόμμα πατριωτικό και κοινωνικό που εκφράζουμε τον χώρο του κέντρου ως έκφραση της σύγκλισης δυνάμεων της κοινωνικής κεντροδεξιάς και της πατριωτικής κεντροαριστεράς. Εμείς μιλάμε για πατριωτικό και κοινωνικό κέντρο. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι επέλεξαν το δρόμο τους. Είναι ο φυσικός τους χώρος της ακροδεξιάς. Μια ανάγνωση του δελτίου τύπου του κόμματός μας δείχνει ανάγλυφα τη θέση των ΑΝΕΛ. Οι κύριοι αποτελούν “δούρειους ίππους” του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους περιμένει ο πολιτικός αφανισμός και ο ηθικός ξεπεσμός» είπε ο γραμματέας των ΑΝΕΛ Ευθύμης Δρόσος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFm 97,8 σχετικά με τη δημιουργία του νέου κόμματος από τον Δημήτρη Καμμένο και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

«Σας ξαναλέω ότι είναι Δούρειοι Ίπποι του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο νοών νοείτο. Εμείς δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά. Είναι διαφορετικός ο πολιτικός χώρος τον οποίο εκπροσωπούμε. Δεν έχουμε σχέση με ακροδεξιά σχήματα και μορφώματα» πρόσθεσε

Τέλος σχετικά με την ψήφιση του Κλεισθένη είπε «ότι έχουμε διακριτό πολιτικό στίγμα και εκφράζουμε τις δικές μας πολιτικές θέσεις. Είμαστε σαφώς υπέρ της απλής αναλογικής και θέτουμε το 3% ως πρόκριμα εκλογής».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.