Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη το γραφείο Πρωθυπουργού

Ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της ΝΔ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της ίδρυσης γραφείο Πρωθυπουργού.

«Θα έλεγα ότι είναι και υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο κ. Τσίπρας υποβαθμίζει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κάνοντάς το υφυπουργείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γκιουλέκας.

Και πρόσθεσε: «Εδώ ζούμε δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα του να είμαστε υποτελείς, πολλές φορές, σε πάρα πολλά ζητήματα στο κεντρικό κράτος. Θα μπορούσε αν ήθελε ο κ. Τσίπρας να αναβαθμίσει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και όχι να κάνει ένα γραφείο Πρωθυπουργού το οποίο δεν έχει καμία σαφή αρμοδιότητα. Κανένας δεν ξέρει τι θα κάνει αυτό το γραφείο. Κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η συνεργασία της κυρίας που ανέλαβε το γραφείο».

Συνέχισε δε λέγοντας ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Σαφώς και κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος. Ωστόσο, όταν κάνεις ένα γραφείο πρώτα-πρώτα προκαθορίζεις τις αρμοδιότητες του. Τι θα κάνει αυτό το γραφείο; Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Ποιος μπορεί να απευθύνεται σε αυτό το γραφείο; Εδώ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.

«Ήρθε ο Πρωθυπουργός, εγκαινίασε το γραφείο και έφυγε χωρίς να ξέρει κανένας τι είναι, ποιοι το στελεχώνουν εκτός από την επικεφαλής. Θεωρώ ότι όλες αυτές είναι κινήσεις επικοινωνιακές. Εξάλλου η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει, δυστυχώς σε ζητήματα επικοινωνίας. Την ώρα που εγκαινίαζε το γραφείο ο Πρωθυπουργός, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν μέσα μεταφοράς διότι ο ΟΑΣΘ δεν λειτουργούσε τα λεωφορεία του λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Τριανταφυλλίδης: Βγαίνουμε από την πορεία του μνημονιακού κανιβαλισμού

Ψηφίστηκαν τα 4 άρθρα του ν/σ κατά των διακρίσεων στην εργασία – Καταψήφισαν τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αναστασιάδη

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.