Γκιουλέκας: Ανησυχώ κάθε φορά που ακούω την κυβέρνηση αισιόδοξη

«Κάθε φορά που ακούω την κυβέρνηση αισιόδοξη, ανησυχώ» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, για την πορεία της διαπραγμάτευσης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Κάθε φορά που δήλωναν κυβερνητικοί αξιωματούχοι ότι όλα πάνε καλά, έκλειναν ακριβώς με το αντίθετο πρόσημο, δηλαδή με αρνητικό πρόσημο όλες οι συμφωνίες» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε: «Υπάρχει μία διαμάχη που δείχνει ότι βρισκόμαστε σ’ ένα σημείο μηδέν».

Αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ο κ. Γκιουλέκας, αφού σημείωσε πως «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις» και πως «η ΝΔ δεν είπε ποτέ ότι εμείς ερχόμαστε και θα τελειώσουν όλα τα βάσανα του ελληνικού λαού» αναφέρθηκε στο μείγμα πολιτικής που προτίθεται ν’ ακολουθήσει το κόμμα του, με «χαμήλωμα των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων μ’ ένα σταθερό επενδυτικό περιβάλλον».

Για το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τη σημερινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην πόλη, ο κ. Γκιουλέκας σχολίασε, ότι «το θέμα είναι τι κάνει ο πρωθυπουργός και τι κάνει το γραφείο του πρωθυπουργού, ποιες είναι οι αρμοδιότητές του».

«Ο Πρωθυπουργός έρχεται, αλλά έρχεται να κάνει τι; Πέρα από τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της επίσκεψης, υπάρχει ουσία; Μας έχει πει π.χ. τι θα κάνει με το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης;» πρόσθεσε.

«Επικοινωνιακού χαρακτήρα αυτές κινήσεις… το μόνο που κάνουν, είναι να εκνευρίζουν και τους Θεσσαλονικείς και τους Βορειοελλαδίτες, οι οποίοι περνάνε απ’ αυτή τη βαθιά κρίση πολύ χειρότερα απ’ ό,τι περνάει ολόκληρη η Ελλάδα» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μηταράκης: Η ιστορία του Τσίπρα failed story

Τσοβόλας: Κύριε Μητσοτάκη να ποια παράταξη κατέστρεψε την οικονομία και την κοινωνία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ