Γκερέκου προς συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ:Δείξτε υπευθυνότητα

Γκερέκου προς συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ:Δείξτε υπευθυνότητα

   

Η υφυπουργός Πολιτισμού ‘Αντζελα Γκερέκου, με συνέντευξη της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος της Κυριακής», καλεί τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ να επιδείξουν υπευθυνότητα και αναφέρει ότι «ακραίες τακτικές διαμαρτυρίας αποβαίνουν σε βάρος της οικονομίας, των παραγωγικών δραστηριοτήτων, του τουρισμού και των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού».

Για το διαγωνισμό στη ΔΕΗ αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ με τις παρεμβάσεις του στο νομοσχέδιο πέτυχε τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και την προστασία των εργαζομένων και των καταναλωτών. «Με τις παρεμβάσεις μας διασφαλίζονται οι θέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων και η χρήση των υδάτινων πόρων για αγροτική χρήση. Διατηρούνται τα κοινωνικά τιμολόγια και δημιουργούνται προϋποθέσεις για συμπίεση των τιμών προς όφελος του καταναλωτή. Οι όροι της πώλησης πριμοδοτούν επενδύσεις και τα δημιουργία θέσεων εργασίας. Προτείνεται επίσης τοπικός πόρος που θα διατεθεί για την ανάπτυξη των οικείων Δήμων και Περιφερειών».

Υποστηρίζει επίσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο για χαλάρωση, ούτε για μάχες οπισθοφυλακής και ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης των αδυνάτων. Για την κεντροαριστερά σχολιάζει ότι περνά μέσα από ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Τέλος απαντά στο πως σχεδιάζει να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της Πάτρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ