Γκαρά: Ακατανόητη η επικήρυξη των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη – Η ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις

“Ακατανόητη” χαρακτήρισε η βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Γκαρά, την απόφαση να επικηρυχθούν οι δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

“Απαράδεκτη και ακατανόητη η συγκεκριμένη πράξη, μία πράξη διαπόμπευσης, η οποία μας επιστρέφει σε εποχές της δεκαετίας του ’50 ενός κράτους της τότε Δεξιάς που επέβαλε τέτοιες πράξεις διαπόμπευσης. Προφανώς είναι καταδικαστέα αυτή η πράξη, ωστόσο αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος, από την Αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες;”, τόνισε η κ. Γκαρά μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

“Ποια λογική έχει; Επίσης δεν θεωρείται ότι προσβάλλουν τα στελέχη της αστυνομίας το συγκεκριμένο ζήτημα; Δεν είναι ικανά αυτά τα στελέχη; Τα στελέχη της Αστυνομίας είναι ικανότατα και μπορούν να συγκεντρώσουν με τον τρόπο που γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η έκδοση επικήρυξης είναι νομίζω πρωτόγνωρη και δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης. Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτω κανένα μακριά από μένα αυτά. Ξαναλέω όμως ότι η διαπόμπευση συμπολιτών μας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη. Περιμένουμε να βρεθούν”.

Αυτή η τοποθέτησή της προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με τη βουλευτή με ανάρτησή της στο Facebook να κάνει λόγο για “στρατευμένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα” που έθαψαν τη δήλωσή της για την καταδίκη της διαπόμπευσης του πρύτανη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.