Γιος βουλευτή στην εθνική ομάδα του καράτε

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για τα παιδιά του. Τόσο ο γιος του, Βασίλης, όσο και η κόρη του, Νίκη, ασχολούνται με το καράτε, παράλληλα με τις πανεπιστημιακές σπουδές τους. Μάλιστα, ο γιος του εξασφάλισε πρόσφατα μια θέση στην εθνική ομάδα καράτε.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση. Ήδη από το 2012, ο κ. Βρούτσης, είχε “συλληφθεί” από τον φωτογραφικό φακό να παρακολουθεί αγώνες καράτε του γιου του. Ο Βασίλης Βρούτσης ασχολείται με το καράτε από μικρός. Οι 

διακρίσεις δεν άρχισαν να έρθουν… Διακρίσεις σε επίπεδο εφήβων και νέων (1χρυσό, 2 ασημένια, 1 χάλκινο σε πανελλήνιο επίπεδο).

Την Κυριακή με την ομάδα της ΕΛΛ. ΙΑΠ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ έδωσε το «παρών» στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Πετρούπολης.

Στην κατηγορία Kumite ΑΝΔΡΩΝ – 75Kgr δεν τα πήγε κι άσχημα… Μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο αλλά εξασφάλισε μία θέση στην εθνική ομάδα.Μεγάλος πρωταγωνιστής της κατηγορίας ο Μιχάλης Γιαννέλης που πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Μουτάφτσης και Νίκας, όπως και ο Κοσμάς που μοιράστηκε με τον Νίκα το χάλκινο μετάλλιο. Όσο για τον νεαρό Βρούτση στον ημιτελικό βρήκε απέναντί του τον περσινό κάτοχο του χρυσού μεταλλίου, τον Νίκο Κοσμά. Η αναμέτρηση ήρθε 3-23 και λόγω κανονισμών, ο Βασίλης Βρούτσης κατέλαβε την 4η θέση εξασφαλίζοντας έτσι την είσοδο του στην Εθνική Ελλάδας Καράτε. Πηγή: naxospress.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ