Γιώργος Τσίπρας: Αν θέλει ο Χρήστος Σπίρτζης, ας πάει στο ΠΑΣΟΚ

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιώργος Τσίπρας άφησε αιχμές κατά του Χρήστου Σπίρτζη, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (02/11), λέγοντας πως «αν θέλει μπορεί να πάει στο ΠΑΣΟΚ».

«Οι επόμενες ευρωεκλογές θα είναι ένας μεγάλος σταθμός για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όποιος και αν εκλεγεί. Θα ήταν πολύ καλύτερο να μη φθάναμε έως εδώ, δηλαδή τη διάσπαση. Το βασικό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει ξανά το 50% του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει προοπτική συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, είναι ένα φθαρμένο κόμμα. Αν θέλει ο κύριος Σπίρτζης, μπορεί να πάει στο ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δε γίνεται να πάμε στις ευρωεκλογές έτσι όπως είμαστε, πρέπει να είμαστε απερίσπαστοι από κάθε εσωτερικό ζήτημα, τα οποία μπορούν να λυθούν με δημοκρατικό τρόπο εντός του κόμματος και να παρουσιάσουμε τις πολιτικές μας ιδέες.

Πρέπει να αλλάξουμε τη στάση μας, σε ορισμένα πράγματα. Αυτά που δοκιμάσαμε τον Μάιο και τον Ιούνιο, αποδοκιμάστηκαν. Δε μπορεί να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση, έναν μήνα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ