Γιατί θα νοσηλευτεί η Β. Σταμάτη

Γιατί θα νοσηλευτεί η Β. Σταμάτη 

 

Άλλοτε για ψυχιατρικούς λόγους, άλλοτε για γυναικολογικά προβλήματα, η Βίκυ Σταμάτη αιτήθηκε ουκ ολίγες φορές να εξεταστεί και να νοσηλευτεί κατά την διάρκεια της φυλάκισής της στον Κορυδαλλό.

Χθες δεν παρέστη στη δίκη, στην τρίτη μέρα της διαδικασίας και σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας αιτήθηκε νοσηλείας για γυναικολογικό πρόβλημα.

Η Espresso γράφει σήμερα ότι στις 11 π.μ. η Βίκυ Σταμάτη θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, ενδεχομένως για εξέταση μαστού, κάτι που σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν μπορεί να γίνει λόγω επιθεμάτων σιλικόνης.

Πριν από λίγους μήνες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών με τον ισχυρισμό ότι είχε πόνο στο στήθος. Ζήτησε να την ψηλαφίσει ο γιατρός, ώστε να δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, αλλά κατά την εξέταση ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι εξαιτίας των επιθεμάτων σιλικόνης. Εξ ου και το αίτημα για μεταφορά στο νοσοκομείο απορρίφθηκε.

Τον Μάιο του 2012 δε, η κ. Σταμάτη είχε μεταφερθεί στο Αττικόν στο Χαϊδάρι, λίγες ημέρες αργότερα στο Θριάσιο με αιμορραγία μετά από γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ τον Ιούλιο είχε ζητήσει διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα.

 

Πηγή: Espresso 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ