Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε δημοσίως τη Χριστίνα Μπόμπα

Τη Χριστίνα Μπόμπα ευχαρίστησε δημοσίως το πρωί της Πέμπτης στον “αέρα” εκπομπής του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, που πρόσφατα έγινε μητέρα, μίλησε στην εκπομπή “Σήμερα” για την απόφασή της να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού τώρα που έχει γεννήσει. «Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή ακόμη δεν είχε διαλευκανθεί αν είναι εντάξει να το κάνω ή όχι, δεν είχα εμβολιαστεί. Τώρα, που έχει γίνει σαφές ότι είναι ασφαλές, έκλεισα το ραντεβού για το εμβόλιο για να προστατεύσω τον εαυτό μου, τους γύρω μου και τις κόρες μου», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα και πρόσθεσε: «Ο γιατρός μου, μου είπε ότι οι θηλάζουσες μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Είναι μεγάλη συζήτηση, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς μας και τις επίσημες γραμμές που βγαίνουν για την κάθε ομάδα της κοινωνίας. Για τις θηλάζουσες μου είπαν ότι το Pfizer και το Moderna είναι ασφαλές, οπότε για μένα ο μόνος δρόμος είναι ο εμβολιασμός».

«Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος είναι διχασμένος και στη δημοκρατία που ζούμε, είναι σεβαστές όλες οι απόψεις, όμως, το ζήτημα είναι δημόσιας υγείας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολύ πιο τρομακτικό να νοσήσεις παρά να εμβολιαστείς. Το εμβόλιο έχει εγκριθεί από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και είναι ελάχιστες οι παρενέργειες. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, εγώ αυτό κάνω. Πιστεύω ότι η γνώμη των επιστημόνων είναι πολύ πιο έγκυρη», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα για να ακολουθήσει το δημόσιο “ευχαριστώ” του υπουργού Ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Μπόμπα ως εκπρόσωπος του κράτους, αυτό που κάνει, είναι μια μεγάλη βοήθεια σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό», είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντική η παρέμβασή της. Εγώ πραγματικά την ευχαριστώ. Με τέτοιο πνεύμα θα πάμε μπροστά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ