Γιατί η Βαγενά εγκαταλείπει την πολιτική

«Η απόφασή μου να μην είμαι εκ νέου υποψήφια δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά, είναι προσωπική επιλογή να ασχοληθώ με το θέατρο το οποίο λατρεύω» δήλωσε η Άννα Βαγενά.

Η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νωρίτερα, επιβεβαίωσε την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

«Πρόκειται για προσωπική επιλογή, άλλωστε δεν μου πρότειναν να είμαι υποψήφια και αρνήθηκα, και η επιλογή αυτή δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά και δεν σημαίνει απογοήτευση, ούτε αδιαφορία για τα κοινά. Η ιδεολογία μου και η προσπάθειά μου είναι και θα είναι εκεί», ανέφερε, ενώ εξέφρασε την έκπληξή της για τον θόρυβο που προκλήθηκε.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έκανα μια προσπάθεια την οποία θα συνεχίσω ως ενεργός πολίτης και ως αριστερή. Καμιά φορά ένας ενεργός πολίτης είναι και πιο χρήσιμος από ένα βουλευτή», υπογράμμισε η κ. Βαγενά.

«Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε χώρο να ασχοληθούν με την πολιτική νεότεροι άνθρωποι. Εγώ θα ήθελα στο εξής να ασχοληθώ απερίσπαστη με το θέατρο το οποίο λατρεύω» κατέληξε η κ. Βαγενά.

 

Διαβάστε επίσης:

Νέες καταγγελίες του Βουδούρη κατά του Μουζάλα για το προσφυγικό

Κόντρα στη βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες και την υπόθεση Καλογρίτσα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Οι φασίστες στη δημοκρατική Λέσβο θα γυρίσουν στο καβούκι τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ