Γιατί αναβλήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού

Τελευταία στιγμή αναβλήθηκε η προγραμματισμένη τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η απερχόμενη υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε συνεννοηθεί με την Έλενα Κουντουρά, η οποία αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο, να γίνει σήμερα στις 19:00 η τελετή... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τελευταία στιγμή αναβλήθηκε η προγραμματισμένη τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η απερχόμενη υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε συνεννοηθεί με την Έλενα Κουντουρά, η οποία αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο, να γίνει σήμερα στις 19:00 η τελετή.

Έτσι, οι εργαζόμενοι του Υπουργείου και διάφοροι φορείς συγκεντρώθηκαν για την τελετή. Στις 18:00, μία ώρα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής, η Έλενα Κουντουρά έστειλε μήνυμα στην Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντάς της ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε σήμερα να γίνουν μόνο οι τελετές στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.