Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Προτείνω στη ΝΔ να κατεβάσει τις οκτάβες της αλαζονείας της

“Είναι απρόσμενη έκπληξη, δείχνει μία μεταστροφή της Ευρώπης στον ορθό δρόμο της αλληλεγγύης, της συνεννόησης και σίγουρα της στήριξης και του μεσογειακού νότου. Δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για το αν αυτή η πρόταση θα φτάσει μέχρι το τέλος της Συνόδου Κορυφής με τις ίδιες προϋποθέσεις, γιατί πολλές φορές έχουμε δει στο παρελθόν η Γερμανία που τώρα με τη Γαλλία πρωτοστατεί να βάζει άλλες χώρες του βορρά να κάνουν τη βρόμικη δουλειά που σημαίνει εκπτώσεις, μειώσεις, αναπροσαρμογή και αλλαγές σε αυτά τα σχέδια. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Έχω έντονη ανησυχία για τη διαδικασία έγκρισης”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στη χθεσινή εισήγηση της Κομισιόν.

“Προτείνω στη Νέα Δημοκρατία να κατεβάσει τις οκτάβες της αλαζονείας της, να καθίσει σε ένα τραπέζι με την αντιπολίτευση, όχι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, να συνθέσουν τις καλύτερες δυνατές προτάσεις με τις καλύτερες δυνατές τεχνικές αξιοποίησης και να τα φέρουν και λίγο πιο μπροστά”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης και πρόσθεσε:

“Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η χώρα μας όταν θα αρχίσουν να τρέχουν οι διαδικασίες αυτών των κονδυλίων να είναι όρθια. Οι εργαζόμενοι να είναι στη θέση τους με το εισόδημα που πρέπει να διασφαλιστεί στο 100%, οι επιχειρήσεις να απομακρυνθούν από το ενδεχόμενο του 25% να μην ανοίξουν, να έχουν πάει καλά τα πράγματα σε κάθε τομέα της οικονομίας και της αγοράς. Εδώ, είναι η πρώτη φορά που έχουμε τη σοβαρότερη κρίση στην τάξη των επιχειρηματιών, της μεσαίας τάξης, των επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων… Τι να το κάνω αν σε βάθος τριετίας υπάρχει μία φτωχοποιημένη χώρα;”

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ