Γιάννης Καλλιάνος: Πατέρας θα γίνει ο βουλευτής – Έγκυος η σύντροφός του

Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος και η δερματολόγος Χάρις Δαμιανού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για ακόμη έναν λόγο, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Secret”, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. “Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι. Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι ο Γιάννης και εγώ συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες , ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός” είπε η καλλονή δερματολόγος στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δε το περίμενε αφού το μωρό της ήρθε στην πρώτη προσπάθεια: “Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δυο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη”.

Ο ίδιος ο Γιάννης Καλλιάνος είπε στο Secret: “Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά”. Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις, πάλι στο Secret, προγραμμάτιζαν τον γάμο “τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου στη Γλυφάδα, στον Άγιο Κωνσταντίνο, αν υπάρχει διαθεσιμότητα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ