Γιάννης Καλλιάνος: Νέα παρέμβαση για τον θάνατο του πατέρα του – «Δεν ζήτησα ειδική μεταχείριση, δεν θα μας βγάλουν τρελούς»

«Ο κ. Καλλιάνος ήθελε ιδιαίτερη μεταχείριση για τον άνθρωπό του» τόνισε ο εντατικολόγος στο νοσοκομείο Αττικόν, Μιχάλης Ρίζος. Η υπόθεση του θανάτου του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ έχει πάρει διαστάσεις μετά τις καταγγελίες για το πώς αντιμετωπίστηκε ο Δημήτρης Καλλιάνος.

Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ με εντολή Γεωργιάδη μετά τις καταγγελίες για «φακελάκι» 500 ευρώ στον γιατρό

Ο κ. Ρίζος υποστήριξε ότι ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Καλλιάνος ήθελε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά στο υπάρχον σύστημα δεν γίνεται αυτό».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή “Το πρωινό” στον ΑΝΤ1 για το αν έλαβε ο γιατρός «φακελάκι», κάτι που κατήγγειλε η μητέρα του βουλευτή απάντησε ότι «εμείς είμαστε κατά σε όλες τις μορφές που λέγεται “φακελάκι”».

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αττικόν»: «Ο Καλλιάνος εκτοξεύει λάσπη και απειλές»

Ο Γιάννης Καλλιάνος σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή τόνισε ότι «όλα αυτά θα τα επιλύσει η ελληνική Δικαιοσύνη».

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι «δεν ζήτησα καμιά ιδιαίτερη μεταχείριση, ζήτησα τη μεταχείριση που πρέπει να είχε ένας άνθρωπος ο οποίος “έσβηνε” στα χέρια μου. Δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω από το να βρεθεί μια ΜΑΦ, δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω, όταν έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του, να μπει σε μια ΜΕΘ, χωρίς να διασωληνωθεί. Χωρίς να πάρουμε τη θέση ενός παιδιού που ήταν από τροχαίο 20 χρονών. Καμιά ιδιαίτερη μεταχείριση δεν ζητήσαμε, ζητήσαμε μια φυσιολογική μεταχείριση σε έναν άνθρωπο ο οποίος «έσβηνε» επί τέσσερις μέρες μπροστά μας και οι γιατροί μας έλεγαν ότι πάνε όλα καλά».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι: «εγώ έχω τα στοιχεία μου, ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Δεν θα μας βγάλουν τρελούς, ούτε θα βγούμε τρελοί ξαφνικά».

Στη συνέχεια ο χειρουργός ΩΡΛ του νοσοκομείου Αττικόν, Γιώργος Σιδέρης είπε ότι ο κ. Καλλιάνος απειλούσε τους γιατρούς λέγοντας ότι “θα δείτε τι θα πάθετε. Τι θα πάθουμε δηλαδή;”

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ