Γιακουμάτος:«Σαμαράς όπως Μπάρτσα»

Γιακουμάτος:«Σαμαράς όπως Μπάρτσα»

Την απόλυτη στήριξη του προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο κ. Γιακουμάτος μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον πρωθυπουργό, τον οποίο παρομοίασε με την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα εξαιτίας των επιτυχιών του κυβερνητικού έργου.

«Μπάρτσα είναι ο προπονητής, όχι η κυβέρνηση. Ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς έχει πετύχει αυτό που δεν πέτυχε κανένας πρωθυπουργός τα τελευταία 30 χρόνια: να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό. Χωρίς δανεικά και αγύριστα να κάνει πολιτική. Δεν τον αλλάζω. Με τίποτα».

Ο «γαλάζιος» βουλευτής εξέπληξε με την τοποθέτηση του για στήριξη της κυβέρνησης από όλα τα πολιτικά κόμματα καθώς αυτό επιτάσσει η κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα.

«Βλέπετε στη Γερμανία, Σοσιαλδημοκράτες, Χριστιανοδημοκράτες και τρέχα γύρευε συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα εκεί. Εμείς που είμαστε σε τέτοια δεινή θέση, είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να συνθέσουμε.

Και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ειδικά σ’ αυτή τη φάση που βρίσκεται η χώρα τα τρία τελευταία χρόνια και ο λαός αυτός είναι ετοιμοθάνατος και παλεύει. Χρειάζεται όλα τα κόμματα να συμβάλλουν, είτε μέσα στην κυβέρνηση είτε απ’ έξω».

Κλείνοντας, απεύθυνε και ένα «ιδιαίτερο» κάλεσμα προς τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τους οποίους χαρακτήρισε «δεξιούρες» καλώντας τους να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ