Γιακουμάτος: “Αν ο συνεργάτης μου έπαιρνε το μπλοκ επιταγών, θα τον έστελνα στο ΚΑΤ”

Γιακουμάτος: “Αν ο συνεργάτης μου έπαιρνε το μπλοκ επιταγών, θα τον έστελνα στο ΚΑΤ”

«Η λίστα Λαγκάρντ, πρέπει να έρθουν και η νέα και η παλιά άμεσα στη Βουλή και στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκαλυφθεί το θέμα», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ, Γεράσιμος Γιακουμάτος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Δεν κάνουμε ανθρωποθυσίες, ούτε κυνηγάμε χίμαιρρες, αυτό που κυνηγάμε είναι να αποκατασταθεί το κύρος της πολιτικής. Να δούμε ποιοι είναι, να πάρουμε το χρήμα που έχει ανάγκη η χώρα και να κάνουμε ουσίας πράγματα, όχι πυροτεχνήματα… Στα θέματα ηθικής, δεν υπάρχει κομματική γραμμή», υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναφερόμενος στην απάτη του ΕΟΤ, ο κ. Γιακουμάτος σημείωσε : «Τι να πω; Σε ποια λογική να μπω;  Ότι μου πήρες το μπλοκ των επιταγών; “Ωραία, ο συνεργάτης μου στο γραφείο πήρε το μπλοκ των επιταγών. Θα τον είχα στείλει στο ΚΑΤ, ένα μήνα” και πρόσθεσε: “Δεν μπορεί να είμαι προϊστάμενος και να έχω την ευθύνη ενός γραφείου…, μπορεί να γίνει αυτό, αλλά θα έχει συνέπειες. Πρώτα από μένα και μετά από το νόμο. Δεν το διανοούμαι…».

«Yπάρχει ένα έλλειμμα, μια τρύπα δώδεκα εκατομμυρίων, δεν είναι αιχμή, θα πρέπει να διερευνηθεί και δικαστικά και τα πάντα» κατέληξε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ